Glas in lood

  • Glas in lood ramen en panelen;
  • Eigen ontwerp en nieuw ontwerp beide mogelijk;
  • We nemen de tijd voor uw en zoeken het ontwerp dat past bij uw project;
  • Oneindig veel mogelijkheden;
  • De prijs hangt geheel af van uw ontwerp -> vraag vrijblijvend een offerte aan!
  • Stuur ons indien mogelijk een mail met foto’s van uw project (verkoop@valleiglas.nl)

Glas in lood raam:

Glas in lood raam? In de glas in lood atelier worden de mooiste glas in lood ramen gecreëerd. Glas in lood vraag specifieke aandacht, we nemen dan ook echt de tijd om het juiste ontwerp voor uw samen te stellen. Heeft u glas in lood nodig voor uw klant dan gaan we, indien gewenst, in gesprek met uw klant! Er zijn oneindig veel mogelijkheden door de vele glassoorten en technieken. 

Offerte aanvragen voor uw huis of pand?

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een glas in lood raam.

 

Waarom traditioneel glas in lood? 

Traditioneel glas in lood heeft een levendige uitstraling. Glas in lood brengt sfeer, stijl en karakter in uw huis of pand. Het is dikker (diepere structuur en kleur) en vele male levendiger dan de nieuwe techniek glas in lood overlay. Het verschil tussen glas in lood overlay en traditioneel is dat bij de overlay variant er gebruik gemaakt wordt van hele panelen in plaats van losse ruitjes. Dit heeft ook zeker voordelen, lees hier meer over onder: 'Waarom traditioneel glas in lood overlay?' 

Traditioneel glas in lood komt zowel in huiselijke als moderne interieurstijlen tot zijn recht. Door de rijke geschiedenis komt glas in lood ook nog steeds veel voor in monumentale panden. Deze panden hebben vaak een specifieke historische (glas in lood) stijl.

 

Waarom glas in lood overlay?

Dit product maakt geen gebruik van hele glaspanelen in plaats van afzonderlijke ruitjes! Overlay glas in lood combineert hiermee de levendige uitstraling van het traditionele glas in lood met de oersterke eigenschappen van doorval veilig glas! Dit brengt zeker voordelen met zich mee zoals ontwerpvrijheid, onderhoudsvriendelijkheid en uitstekende isolatie!

 

Glas in lood bestellen?

Daar komt het één en ander bij kijken, wij geven uw proffesioneel advies en helpen u graag verder. Neem snel contact op met onze klantenservice.