Lichtstraat profielen bestellen? 

 

Wil je zelf een lichtstraat maken? Het toepassen van aluminium glasprofielen is dan een slimme keuze, je bouwt hiermee een stevige constructie die gegarandeerd zorgt voor een waterdichte lichtstraat. Je kan de profielen ook gebruiken voor een glazen overkapping, veranda of een pergola. In onze webwinkel kan u de profielen bestellen ook kan u de bestelling plaatsen via ons offerte formulier.

 

Komt u er alleen niet uit? Neem dan contact met ons op!

 

Waarom een lichtstraat?

 

Het toepassen van een lichtstraat geeft een compleet andere lichtinval in uw huis. Dit komt doordat er veel licht van buitenaf uw woning in kan komen. Bij het maken van een lichtstraat is het van belang dat u de juiste materialen gebruikt. Lees hier meer, over de verschillende opties, die u heeft bij het toepassen van een lichtstraat.

 

Waarom aluminium glasprofielen?

 

Een aluminiumprofiel is uitermate geschikt als uw een lichtstraat in uw woning wilt plaatsen, het zorgt voor een waterdicht en stevig resultaat! Uiteraard is ook het glas wat u in de lichtstraat plaatst van belang omdat u wil zorgen voor een goed geïsoleerde lichtstraat, vooral als uw uitbouw of veranda in de zon staat. Maak je een lichtstraat voor een uitbouw kies dan altijd voor HR++ glas. Maak gerust gebruik van ons offerte formulier om uw dakbeglazing en profielen los aan te vragen, we sturen u dan een offerte op maat.

 

Ziet u het toch niet zitten de lichtstraat zelf te maken? Bestel dan u lichtstraat compleet!

 

Advies bij het uitzoeken van uw profielen voor het monteren van uw lichtstraat ?

 

Er komt best wat kijken bij het monteren van een lichtstraat. Valleiglas.nl biedt u een gratis adviesgesprek aan, waarin we u adviseren over de aanschaf van de juiste producten voor het monteren van uw lichtstraat! Dit kan per mail of telefonisch, zie hiervoor het contactformulier.