Op zoek naar een aluminium glasprofielset voor het maken van uw lichtstraat?

 

Lichtstraat profielen kopen? Valleiglas biedt verschillende aluminium glas profielsets aan. Het toepassen van aluminium glasprofielen heeft vele voordelen. Je bouwt hiermee een stevige constructie die gegarandeerd zorgt voor een waterdichte lichtstraat.

Daarnaast zorgen de aluminium glasprofielen voor een stijlvolle afwerking van uw lichtstraat en zijn ze vrijwel onderhoudsvrij.

Komt u er alleen niet uit? Neem dan gerust contact met ons op!

 

Waarom een lichtstraat?

 

Het toepassen van een lichtstraat geeft een compleet andere lichtinval in uw huis. Dit komt doordat er veel licht van buitenaf uw woning in kan komen. Bij het maken van een lichtstraat is het van belang dat u de juiste materialen gebruikt. Valleiglas.nl kan u aan het juiste materiaal helpen! Dit is van groot belang, want u wilt een stevig gemonteerde lichtstraat als eindresultaat. Liever een complete lichtstraat bestellen, in plaats van de losse onderdelen? Kijk dan snel bij onze complete lichtstraten.

 

Waarom aluminium glasprofielen?

 

Een aluminium glasprofiel is uitermate geschikt als u een lichtstraat in uw woning wilt plaatsen! Uiteraard is ook het glas wat u in de lichtstraat plaatst van belang omdat u wil zorgen voor een goed geïsoleerde lichtstraat, vooral als u uitbouw of veranda in de zon staat. Maak je een lichtstraat voor een uitbouw kies dan altijd voor HR++ glas.

De stappen voor het maken van de lichtstraat zijn als volgt: maak de frame van hout en pas onze aluminiumprofielen toe voor een professioneel eindresultaat! Het toepassen van aluminiumprofielen heeft vele voordelen, je bouwt hiermee een stevige constructie die gegarandeerd zorgt voor een waterdichte lichtstraat. Daarnaast zorgen aluminium profielen voor een stijlvolle afwerking van uw lichtstraat.

 

Advies bij het uitzoeken van uw profielen voor de afwerking van uw lichtstraat?

 

Er komt best wat kijken bij het monteren van een lichtstraat. Valleiglas.nl biedt u een gratis adviesgesprek aan, waarin we u adviseren over de aanschaf van de juiste producten voor het monteren van uw lichtstraat! Dit kan per mail of telefonisch, zie hiervoor het contactformulier.